Xarxes Socials

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

Social Media Management

 

social media manager manresa

Pràcticament no cal explicar a ningú què és Facebook, Twitter, Youtube o Instagram; en definitiva, les xarxes socials. Sabem que existeixen, potser hi tenim perfil personal en alguna d’elles (no en totes, perquè cada dia són més i la majoria encara són força desconegudes), i fins i tot potser hi hem creat també un perfil per al nostre negoci o empresa.

Però d’aquí a treure’n tot el potencial hi ha un bon tros. Les xarxes socials tenen un pes creixent en el món on-line, cada dia més, fins a l’extrem que el nostre bon posicionament a Internet depèn també del bon ús que fem dels perfils que tinguem creats.

A SiC Comunicació som professionals especialitzats en el conegut com a social media management, consistent en la creació dels perfils a les xarxes socials que més s’avinguin al producte, servei, negoci o empresa que es vulgui promocionar, mantenir-los dinamitzats, amb informacions d’interès, amb un número de seguidors fidels, actius i en continu creixement. I, tot això, ben planificat i acompanyat d’un continu i exhaustiu control que permet al nostre client veure el resultat real de la feina realitzada i tot el potencial que pot arribar a tenir un bon treball a les xarxes socials. Volem ser el teu social media manager!

 

Productes:

 

social media manager manresa

 Social Media Manager

 

  • Creació de perfils socials corporatius a diferents plataformes
  • Redacció i instauració d’un pla d’accions a realitzar
  • Dinamització permanent dels perfils socials


 

 

social media manager manresa