Per què contractar serveis email marketing?

Per què contractar serveis email marketing?

La comunicació és fonamental. En el nostre dia a dia, en les nostres relacions humanes, de feina, familiars… Ben utilitzada, ens proporciona la possibilitat de rebre i transmetre informació, sentiments, reforçar relacions, crear clients, augmentar vendes, posicionar la nostra empresa o generar corrents d’opinió.

Aquesta obvietat sovint sembla oblidar-se quan es porta la comunicació d’una empresa, ja que es concentren esforços en la comunicació externa (en el millor dels casos) però es limiten, i molt, en el camp de la comunicació interna.

La comunicació externa és aquella que dirigim des de la nostra empresa cap a l’exterior. És la que tenim tots més en ment: campanyes de publicitat, enviament de newsletters a clients o notes de premsa serien alguns exemples d’accions de comunicació externa que podem realitzar. En síntesi, és la que proporciona major fidelitat dels nostres clients, ens n’aporta de nous, un conseqüent augment de vendes, o una millor imatge de marca.

La comunicació interna és aquella que dirigim des de la nostra empresa cap al seu interior, és a dir, cap als que hi treballen. Reunions periòdiques amb el personal, una newsletter interna o la instauració de diferents eines de participació poden fer dels nostres treballadors persones més felices, més productives i més identificades amb l’empresa, generant una major cohesió. I, és ben sabut, que remar en la mateixa direcció tots a una és la millor manera, i més segura, d’arribar a bon port.

A tot això, avui dia, en plena societat digital, se’ns ofereix un món de possibilitats amb Internet, ja que podem contactar amb el nostre públic objectiu d’una forma immediata, sense necessitat de desplaçaments ni fer perdre el temps a ningú, i d’una forma quasi universal, sense limitacions geogràfiques. Una de les eines principals en aquest sentit són els serveis email marketing, que consisteixen en l’enviament de correus electrònics amb contingut comercial que s’envien a una llista de contactes registrats en una base de dades. És important que aquests correus tinguin certa personalització per a cada client (a tothom ens agrada que ens tractin pel nostre nom, també les empreses), que siguin visualment atractius, visibles des de tots els suports i amb disseny responsive (que adapta automàticament el disseny a la mida de la pantalla on visualitzem el correu), enllaçat correctament a elements corporatius com la pàgina web, amb tots el contingut legal correctament elaborat… Amb tot això tenim garanties reals a l’hora de realitzar l’email marketing, ja que amb tots aquests elements es facilita que els receptors obrin el correu, els desperti interès i, finalment, contactin amb nosaltres. No hi ha cap altra eina que ens permeti això: donar-nos a conèixer al món sencer, si ho volem, de manera immediata i podent controlar, a més, els resultats obtinguts amb cada campanya d’enviament de correus electrònics.

Una de les modalitats dels serveis email marketing és l’enviament de newsletter, que és un enviament més o menys periòdic (segons es desitgi), habitualment amb un contingut de notícies i informacions vàries d’una empresa o negoci, i que permet que el receptor s’hi pugui subscriure o, si ho desitja, deixar de rebre-la.

 

L’email marketing aporta beneficis com una major fidelització dels clients i l’establiment d’un flux continu d’informació entre nosaltres i els nostres clients.

 

Des de SiC Comunicació oferim serveis email marketing que inclou:

 

 • Redacció del contingut de l’email
 • Incorporació del text legal al peu de l’email
 • Inserció d’enllaç a la bústia de l’email de baixa de la subscripció, seguint les normes jurídiques establertes.
 • Disseny i retoc digital de les imatges i elements gràfics presents en el contingut de l’email (capçaleres, bàners, etc.).
 • Disseny i programació d’estructura responsive (adaptable a tots els suports: ordinador, tablet i smartphone) de l’email en llenguatge html.
 • Càrrega d’imatges i elements gràfics del contingut de l’email en el servidor del client o, en cas de no disposar del mateix, en el servidor de SiC Comunicació.
 • Inserció del codi html de l’email en plataforma d’enviament dels serveis email marketing desitjats. En aquest sentit, hi ha diferents possibilitats, des de sistemes de correu no massiu a altres sistemes propis de campanyes d’email marketing com Sendblaster, Mailchimp, etc. Cadascuna ofereix diferents resultats i, per tant, es triarà una o altra conjuntament amb el client segons resulti més convenient a les necessitats.
 • Creació de la llista de contactes en plataforma d’enviament dels serveis email marketing. Inserció de les diferents adreces d’email dels clients.
 • Enviament de la campanya d’email marketing.

 

Diferents possibilitats que el client pot desitjar i que també oferim:

 

 • Creació de la bústia d’email de baixa de la subscripció en cas que el client no en disposi.
 • Redacció i enviament al client d’informe de resultats de la campanya dels serveis email marketing que SiC Comunicació li ofereix, un cop acabada (més o menys exhaustiu depenent de la plataforma d’enviament que s’hagi utilitzat).

 

 

Demana’ns pressupost sense compromís dels nostres serveis email marketing aquí

 

i comparteix a les teves xarxes socials: