Per què nosaltres?

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

A SiC Comunicació oferim un servei integral de comunicació a empreses i particulars, des de l’honestedat i amb el recolzament de resultats mesurables aconseguits amb les tècniques més eficients, i no per això més cares o espectaculars.

 


 

La Comunicació integral, l’eix de la comunicació corporativa

 

comunicació integral

Entenem per comunicació integral l’exercici de la comunicació des de tots els seus angles, mitjançant totes les acepcions que pot prendre la comunicació corporativa de manera que s’obtingui la màxima rendibilitat en les accions de comunicació que realitzem.

És a dir, no n’hi ha prou amb una inserció publicitària convencional, o fer-nos una pàgina web, o repartir fulletons a les bústies. Potser alguna d’aquestes accions per sí sola sigui inútil, o potser no, però aïlladament no serà mai potent com per aconseguir els resultats que s’esperen (i es necessiten). Cal que vagin totes a una, que siguin coordinades i coherents entre sí, de manera que la seva força es multiplica exponencialment quan s’interrelacionen.

En l’exercici d’aquesta comunicació integral s’uneixen disciplines diferents com la comunicació estricta, el disseny (entès en el seu sentit més ampli, aplicat tant al món gràfic, web com multimèdia), el màrqueting i la publicitat, i s’ajuda d’eines de les que disposem avui dia, com internet i les xarxes socials, que són enormes altaveus que poden donar-nos una enorme projecció a un preu mínim si els sabem usar correctament.


 

Importància de la presència corporativa on-line

 

comunicació integral

Trobar-nos a les xarxes, estar on-line, és indispensable avui dia, ja que no ser-hi és quedar-se voluntàriament al marge del principal mitjà de comunicació de què disposem avui dia. I, a sobre, gratuït!  Tot i això, encara avui dia hi ha molts professionals que veuen internet com una eina d’oci, sense cap mena de relació amb la seva feina o negoci. I, encara pitjor, hi ha qui, en sentir que és gratuït, encara en dubta més, com si calgués pagar sempre grans sumes de diners per estar fent bé les coses.

Precisament, un dels grans avantatges d’internet i del món digital en què vivim és que és un món d’accés obert, públic i democràtic, pràcticament gratuït (paguem una quota de connexió, cert, però no pagarem més per estar-nos el dia enganxats a la xarxa), i que té tantes i tantes eines al nostre abast, amb tanta potencialitat que, per a la gran majoria, professionals de la comunicació inclosos, són encara desconegudes, i això les fa doblement interessants: perquè són eficients i perquè, com que no són de domini públic, en podem treure un major profit.

Les xarxes socials sí que són prou conegudes, però no ho és gens la manera adequada d’usar-les quan estem parlant de comunicació corporativa. És un error massa comú crear un perfil de la nostra empresa o negoci a qualsevol de les xarxes socials punteres, deixar el perfil allà oblidat i esperar que ens caigui feina del cel.

És el mateix error en què es cau quan es crea una pàgina web: no n’hi ha prou amb tenir una pàgina a la xarxa, ni tant sols serveix que sigui la web de disseny més fabulós que s’hagi creat mai. Cal que ho completem amb el correcte posicionament als buscadors, que la seva informació sigui rellevant, dinàmica i interessant, que s’enllaci amb els nostres perfils a les xarxes socials, que tingui referències en altres espais virtuals com ara fòrums i blogs…

Hem de recordar que, com més presència tinguem a Internet, més visibilitat tenim, i aquesta sí que és una garantia d’augment de clients i vendes si en sabem treure tot el rendiment.

 


 

comunicació integral