Màrqueting


 


 

Màrqueting i publicitat

 

social media manager manresa

Cada passa que donem en l’exercici de la nostra feina cal que vagi acompanyada d’un fonament en màrqueting, perquè a través de les seves estratègies ens serà més fàcil la venda del nostre producte o servei. Cal conèixer el mercat, la competència, el nostre producte, la nostra imatge de marca, incidir en els nostres punts forts i corregir els febles. Tot això és màrqueting, i tot això és fonamental per treballar. I aquesta teoria, que és prou coneguda per la gran majoria, es porta molt rarament a terme, almenys d’una forma ordenada i coherent. Quan màrqueting, producció i comunicació van lligats, el resultat sempre és positiu.

Cal definir les estratègies de màrqueting que guiaran la nostra feina, les accions concretes que se’n derivin i, també, instaurar eines de control per avaluar l’èxit (o no) d’aquestes accions, a fi i efecte que puguem mantenir-les, millorar-les o substituir-les per d’altres de més efectives.

Una altra de les eines de la que ens valem, també, per a aconseguir vendre el nostre producte o servei és la publicitat, sigui indirecta o directa, tingui un format o un altre (gràfic, audiovisual, sonor), i s’emeti en un o altre mitjà (televisió, cinema, ràdio, premsa, internet, etcètera). La publicitat ha de venir dirigida per les estratègies de màrqueting, i cal usar-la amb coherència i moderació, per tal que resulti eficaç.

L’e-marketing és un concepte sorgit amb l’aparició i desenvolupament d’internet. Podríem definir-lo com l’aplicació dels preceptes del màrqueting tradicional al món d’internet, i aprofitant aquesta per a realitzar accions de màrqueting directe per contactar amb més clients potencials, captar-los i fidelitzar-los.

Treure rendiment d’aquests tres elements, màrqueting, publicitat i e-marketing, ben cohesionats, és fonamental per al bon funcionament de qualsevol empresa o negoci.

 

Productes:

 

 

Màrqueting i publicitat

 

  • Assessorament en màrqueting i publicitat
  • Creació, establiment i planificació d’estratègies de màrqueting
  • Realització de campanyes de publicitat
  • Establiment d’eines de control de les accions de màrqueting i publicitat

 

E-marketing

 

  • Creació i disseny d’estratègies i accions d’e-marketing
  • Realització d’accions de màrqueting directe via on-line

 porfolio

 

 

 

Veure portfolio


 

Social Media Management

 

social media manager manresa

Pràcticament no cal explicar a ningú què és Facebook, Twitter, Youtube o Instagram; en definitiva, les xarxes socials. Sabem que existeixen, potser hi tenim perfil personal en alguna d’elles (no en totes, perquè cada dia són més i la majoria encara són força desconegudes), i fins i tot potser hi hem creat també un perfil per al nostre negoci o empresa.

Però d’aquí a treure’n tot el potencial hi ha un bon tros. Les xarxes socials tenen un pes creixent en el món on-line, cada dia més, fins a l’extrem que el nostre bon posicionament a Internet depèn també del bon ús que fem dels perfils que tinguem creats.

A SiC Comunicació som professionals especialitzats en el conegut com a social media management, consistent en la creació dels perfils a les xarxes socials que més s’avinguin al producte, servei, negoci o empresa que es vulgui promocionar, mantenir-los dinamitzats, amb informacions d’interès, amb un número de seguidors fidels, actius i en continu creixement. I, tot això, ben planificat i acompanyat d’un continu i exhaustiu control que permet al nostre client veure el resultat real de la feina realitzada i tot el potencial que pot arribar a tenir un bon treball a les xarxes socials. Volem ser el teu social media manager!

 

Productes:

 

 Social Media Manager

 

  • Creació de perfils socials corporatius a diferents plataformes
  • Redacció i instauració d’un pla d’accions a realitzar
  • Dinamització permanent dels perfils socials
  • Establiment d’eines de control de les accions realitzades

 porfolio

 

 

 

Veure portfolio


 

 

Slide background