Disseny


 

 


 

Disseny gràfic

disseny pàgines web manresa

A SiC Comunicació realitzem, gràcies als nostres coneixements i experiència en el món de la imatge i el programari professional relacionat, serveis de disseny gràfic de qualitat, funcionals i innovadors. Dissenys que s’adapten al gust del client i que, assumint la seva naturalesa artística, són fets, per davant de tot, per a donar el servei que se’ls espera: crear una imatge de marca que ajudi a la vostra empresa, el vostre negoci o a vosaltres mateixos com a particulars.

Ajustem, també, el producte final a les necessitats i possibilitats del client, amb un ús racional del color per a que no suposi una càrrega econòmica excessiva. Com diu la veu popular, no ens pot sortir més car el farciment que el gall. I, no ho oblidem, la imatge és al nostre servei, al del negoci, al de l’empresa, però mai al revés.

Incorporem als nostres productes de disseny gràfic, a més, elements tècnics recents i gratuïts com el codi QR, associats a informació addicional que podem penjar a la xarxa per tal que els productes impresos siguin més complerts, més dinàmics i tinguin una pervivència major, ja que és a la informació addicional on es recullen totes aquelles informacions susceptibles de renovar-se amb el temps.

Treballem sempre sobre pressupost tancat prèviament, en contacte continu amb el client, i amb entrega del document final preparat per a impressió.

 

Productes:

star2

 

Identitat corporativa

 

 • Creació d’identitat corporativa
 • Creació de llibre d’estil
 • Disseny de logotip
targetes

 

Papereria corporativa

 

 • Disseny de targetes comercials
 • Disseny de papereria corporativa (factures, albarans, paper de carta…)
 • Disseny de carpetes

 

Fulletons

 

 • Disseny de fulletons
 • Disseny de flyers
 • Disseny de díptics, tríptics, quadríptics

 

Productes de merxandatge

 

 •  Realització de dissenys per a tot tipus de productes de merxandatge

  porfolio

 

 

 

Veure portfolio


 

Disseny web

disseny pàgines web manresa

Els professionals que formem SiC Comunicació hem crescut en paral·lel al desenvolupament i evolució del disseny web i internet en general. Això, sumat a l’especialització aconseguida en anys d’experiència, ens dóna la capacitat de treballar el disseny web des d’una perspectiva molt àmplia, emprant una gran diversitat d’eines per oferir al client allò que exactament vol i necessita.

Dissenyem i desenvolupem pàgines web corporatives, petites pàgines de perfil personal, botigues on-line, blogs, fòrums… qualsevol dels formats web que podem trobar a la xarxa. El nostre equip de programació treballa amb llenguatge html5, css3 i php, i també sobre plataformes com wordpress, joomla i magento, que permeten treballar sobre plantilla. El gran avantatge d’això és que el manteniment de la web pot ser realitzat fàcilment pel mateix client, i que la web pot estar en actualització contínua sense cap dificultat.

Usant un o altre sistema, totes les pàgines són visibles des de qualsevol suport (pc, tablet o smartphone) i poden ser també de disseny responsive, que s’adapta al suport específic per on es visualitza.

Per a la vostra tranquil·litat, us assessorem en el registre de domini i la contractació del servei de servidor, i realitzem la càrrega dels arxius a aquest nou servidor.

I, si el desenvolupament i el disseny en una pàgina web són fonamentals, també ho és el seu correcte posicionament a la xarxa, i especialment en buscadors com ara google. A SiC Comunicació utilitzem les millors eines SEO (en anglès Search Engine Optimization), per tal que la vostra web aparegui en les primeres posicions d’aquells conceptes en els que voleu destacar.  Associar la vostra pàgina i promocionar-la als seus corresponents perfils a les xarxes socials o en un Blog també ajudarà a un millor posicionament.

A banda de tot això, cal tenir sempre present que una web és, ha de ser, un organisme viu en contínua evolució i que pot precisar d’un cert manteniment periòdic. A SiC Comunicació apostem fermament per oblidar el vell, però encara massa habitual, concepte de crear una web i abandonar-la a la xarxa. Apostem per una relació permanent amb el client i una aposta per treure el màxim rendiment al producte web creat.

 

Productes:

 

Disseny i programació

 

 • Disseny i programació de pàgines web en llenguatge html, css i php, visibles des de PC, tablet i smartphone
desenvolupament web

 

Disseny sobre plantilla

 

 • Disseny i programació de pàgines web sobre plantilles wordpress, joomla i magento, amb disseny responsive

 

Registre i càrrega d’arxius

 

 • Gestions de registre de domini i servidor
 • Càrrega d’arxius de la web al servidor

 

Posicionament i xarxes socials

 

 • Posicionament SEO de la web a buscadors
 • Associació de la web amb perfils a les xarxes socials

porfolio

 

 

 

 

Veure portfolio


 

Disseny multimèdia

disseny pàgines web manresa

Per a l’elaboració de disseny, edició i realització multimèdia, a SiC Comunicació comptem també amb les eines tecnològiques més avançades, en mans d’uns professionals especialitzats en la matèria.

En el camp de la fotografia, els professionals de SiC Comunicació editem i millorem digitalment tot tipus d’imatges, realitzem foto-muntatges a demanda del client i restaurem antigues imatges, tant digitals com en paper. Perquè volem que optimitzi al màxim els seus recursos visuals i en tregui un rendiment de màrqueting a la vostra feina i, en un camp més personal, perquè moltes velles imatges mereixen viure una segona joventut.

En el camp del vídeo, treballem la realització de vídeo digital en tots els seus processos (guió, enregistrament, producció i post-producció). Avui dia, amb la importància de plataformes com youtube, és fonamental un vídeo corporatiu de la vostra empresa o negoci, o bé un vídeo currículum si treballeu com a especialistes. A SiC Comunicació també realitzem vídeo publicitari, i edició i muntatge de vídeo digital ja enregistrat.

Actualmemt, amb les irrupcions de les Apps (aplicacions per a smartphones) s’ha obert un nou camp de màrqueting i publicitat indirecta que permeten a les empreses o particulars que en disposen oferir serveis nous i especialitzats als seus clients.  L’equip de SiC Comunicació idea, dissenya i programa aquella aplicació mòbil que pot donar-vos el tret diferencial respecte la vostra competència.

El so és tant important com la imatge en el disseny i la producció audiovisuals, i l’àrea d’enregistrament i so de SiC Comunicació s’ha especialitzat en oferir aquells serveis que poden ser més útils als nostres clients: edició i muntatge sonor (amb sons de fonoteca o so enregistrat), enregistrament sonor i locució en l’idioma acordat amb el client, i edició i muntatge musical.

Aquests serveis poden anar lligats, o no, amb qualsevol dels serveis estrictament visuals, ja sigui per a realitzar un complet vídeo corporatiu o per a dissenyar una presentació multimèdia per a una conferència.

 

Productes:

 

Fotografia

 

 • Edició de fotografia digital
 • Muntatge fotogràfic digital
 • Restauració fotogràfica digital

 

Vídeo

 

 • Edició, producció i realització de vídeo digital
 • Muntatge de vídeo digital

 

Apps

 

 • Disseny i programació d’aplicacions per a smartphones

 

So

 

 • Edició i muntatge d’arxius sonors
 • Enregistrament de so i locució
 • Muntatge i edició musical

porfolio

 

 

 

 

Veure portfolio


 

Slide background