Disseny web

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

Disseny web

disseny pàgines web manresa

Els professionals que formem SiC Comunicació hem crescut en paral·lel al desenvolupament i evolució del disseny web i internet en general. Això, sumat a l’especialització aconseguida en anys d’experiència, ens dóna la capacitat de treballar el disseny web des d’una perspectiva molt àmplia, emprant una gran diversitat d’eines per oferir al client allò que exactament vol i necessita.

Dissenyem i desenvolupem pàgines web corporatives, petites pàgines de perfil personal, botigues on-line, blogs, fòrums… qualsevol dels formats web que podem trobar a la xarxa. El nostre equip de programació treballa amb llenguatge html5, css3 i php, i també sobre plataformes com wordpress, joomla i magento, que permeten treballar sobre plantilla. El gran avantatge d’això és que el manteniment de la web pot ser realitzat fàcilment pel mateix client, i que la web pot estar en actualització contínua sense cap dificultat.

Usant un o altre sistema, totes les pàgines són visibles des de qualsevol suport (pc, tablet o smartphone) i poden ser també de disseny responsive, que s’adapta al suport específic per on es visualitza.

Per a la vostra tranquil·litat, us assessorem en el registre de domini i la contractació del servei de servidor, i realitzem la càrrega dels arxius a aquest nou servidor.

I, si el desenvolupament i el disseny en una pàgina web són fonamentals, també ho és el seu correcte posicionament a la xarxa, i especialment en buscadors com ara google. A SiC Comunicació utilitzem les millors eines SEO (en anglès Search Engine Optimization), per tal que la vostra web aparegui en les primeres posicions d’aquells conceptes en els que voleu destacar.  Associar la vostra pàgina i promocionar-la als seus corresponents perfils a les xarxes socials o en un Blog també ajudarà a un millor posicionament.

A banda de tot això, cal tenir sempre present que una web és, ha de ser, un organisme viu en contínua evolució i que pot precisar d’un cert manteniment periòdic. A SiC Comunicació apostem fermament per oblidar el vell, però encara massa habitual, concepte de crear una web i abandonar-la a la xarxa. Apostem per una relació permanent amb el client i una aposta per treure el màxim rendiment al producte web creat.

 

Productes:

 

Disseny i programació

 

  • Disseny i programació de pàgines web responsives (visibles des de PC, tablet i smartphone)
disseny pàgines web manresa

 

Disseny sobre plantilla

 

  • Disseny i programació de pàgines web sobre plantilles wordpress amb fàcil gestió per part del client

 

Registre i càrrega d’arxius

 

  • Gestions de registre de domini i servidor
  • Càrrega d’arxius de la web al servidor
disseny pàgines web manresa

 

Posicionament i xarxes socials

 

  • Posicionament SEO de la web a buscadors
  • Associació de la web amb perfils a les xarxes socials