Qui som

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

SiC Comunicació, agència comunicació integral

 

SiC Comunicació és una agència de comunicació al Bages (Barcelona) especialitzada a oferir serveis integrals a tot tipus d’empreses, autònoms i particulars. L’equip humà de SiC Comunicació unim experiència, innovació, disseny, entusiasme i responsabilitat. Tot sota el paraigües de la comunicació entesa des de múltiples vessants: disseny gràfic i web, xarxes socials… entre altres, cosa que ens permet oferir un servei integral però alhora igualment especialitzat.

 

Missió

agència comunicació

Oferir serveis integrals de comunicació a empreses, autònoms i particulars, des de l’especialització en comunicació, l’excel·lència i la capacitat de treballar sobre les seves múltiples àrees, amb la voluntat de col·laborar i ajudar a aquests individus o col·lectius a aconseguir els objectius marcats en el seu camp de treball.

Visió

agència comunicació

Posicionar-se com a agència de comunicació de referència dins del mercat, creant estil propi no només amb el seu treball, sinó també per la forma de relacionar-se amb el client i l’assoliment dels objectius marcats.

Valors

agència comunicació

Creativitat, Responsabilitat, Capacitat d’integració, Excel·lència, Comprensió, Honestedat, Innovació, Resolució, Iniciativa, Emprenedoria, Naturalitat, Modernitat, Experiència, Humanisme, Entusiasme.

 

Nota de premsa : Neix un nou projecte de comunicació integral